24 juni 2014
19:00

Lindås/Långasjö

Referat: SSG IF - Lindås/Långasjö

Inledningen av matchen var lite avvaktande men efter hand tog vi över bollinnehavet och började skapa chanser både i spel och på fasta situationer. 1-0 målet kom efter 25 minuter, Zoran lobbskjuter snyggt från 20-25 meter.
SSG skapar ett fåtal chanser på hörnor men i spelet är det vi som dominerar. I 45:e minuten kommer 2-0 målet, Håkansson tar emot, vänder upp och serverar Linus som fri med målvakten distinkt sätter bollen i mål.
I andra halvlek räddar SSG:s målvakt sitt lag ett flertal gånger där vi borde punkterat matchen helt. Vi spelar varierat och kommer i våg efter våg men får tyvärr inte dit bollen. SSG:s avslut är mest skott utifrån som inte vållade Hauke några problem. Som helhet en strong insats och vi är med i toppstriden inför hösten. Plus till Linus H (som alltid sylvass!) och Anton N (vilken arbetskapacitet!).
Tyvärr så drabbades Victor Carlson av en knäskada och fick åka till Kalmar lasarett, blev gipsad från ljumsken till foten. Vi hoppas givetvis på en lindrigare typ av skada, vi får avvakta och se när gipset plockas bort.